Kiddo'z logo
menu inloggen
Interview met rtv Vlissingen

in het nieuws

19 juli 2017

Stagiaire gezocht

Voor het schooljaar 2017 - 2018 zijn wij op zoek naar een BOL stagiaire voor de opleiding SPW niveau 3. Ben jij bezig met je opleiding tot pedagogisch medewerker, zoek je een stageplaats en lijkt het je leuk om stage te lopen bij Kiddo'z? Neem dan snel contact met ons op!

19 juli 2017

Ouderwerkgroep

Sinds kort heeft Kiddo’z een ouderwerkgroep. Deze bestaat uit drie enthousiaste ouders die meedenken over het pedagogisch beleid bij Kiddo’z en zij helpen ons bij de organisatie en uitvoering van evenementen, zoals het sinterklaasfeest.
Ook zijn zij voor de ouders het eerste aanspreekpunt over dingen die spelen bij Kiddo’z.

De ouderwerkgroep bestaat nu uit:
Ricardo, vader van Tristan.
Lea, de moeder van Kiana.
Chantal, de moeder van Romeo.

Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van de ouderwerkgroep? Laat het ons dan even weten!

13 april 2017

Feestelijke opening nieuwe locatie!

Op zaterdag 15 april om 13.00 word onze nieuwe locatie aan de spuistraat geopend door wethouder Vader. Daarna is er gelegenheid om de nieuwe locatie te bekijken en een kopje koffie of thee te komen drinken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

29 juni 2016

Zomer

Nog een paar weekjes en dan is het eindelijk zomervakantie... Al is dat nog niet echt te merken aan het weer. We hopen dat het snel beter weer wordt zodat we lekker veel buiten kunnen spelen.
Inmiddels hebben we het thema water afgerond en zijn we begonnen met het thema jungle. De bso hangt en ligt vol met beesten met grote tanden, vlekken en camouflagekleuren. Ook hebben we een leuke dino hoek gemaakt.

3 april 2016

Voorjaar

Het is eindelijk lente en dat is te merken! We kunnen weer lekker buitenspelen en we zijn druk met het thema voorjaar. We planten zaadjes en kijken hoe planten groeien, we knutselen mooie bloemen en gaan op ontdekkingstocht in de tuin.
Ook hebben we een super gezellig paasfeest gehad met de kinderen en de paashaas. En in het diepste geheim zijn we al aan het werken voor Moederdag.......

1 januari 2016

Nieuwe website online

Vanaf 1 januari kunt u onze nieuwe website bekijken.

1 januari 2016

Nieuw thema

Na de feestdagen gaan we lekker beginnen met het winterthema.

21 december 2015

Welkom Levy

Welkom op de groep Levy. We hopen dat je veel plezier beleeft bij ons.

1 januari 1970