Kiddo'z logo
menu inloggen

Kiddo'z is verhuisd!

Op 1 april 2017 zijn wij verhuisd naar Spouistraat 2 in Vlissingen.

Een mooie ruime locatie vlakbij de Ichtusschool en de Frans Naereboutschool met speelpleinen, attracties, de speeltuin en het strand op loopafstand.

waarom Kiddo'z

Bso Kiddo'z biedt kleinschalige, huiselijke opvang. Met onze kleine groep van maximaal 20 kinderen per dag zorgen wij voor een gezellige en knusse sfeer. Onze pedagogisch medewerkers staan altijd met zijn tweeën als er meer dan 8 kinderen zijn of met zijn drieën bij meer dan 16 kinderen, zodat elk kind voldoende aandacht krijgt en er veel ruimte is voor activiteiten en uitjes.

We gaan graag naar buiten met de kinderen. Gewoon lekker spelen, dingen ontdekken of met de bakfiets naar de speeltuin, het strand of de kinderboerderij.

Kiddo'z heeft twee vaste leidsters en twee vaste invalkrachten, zodat er altijd een bekend gezicht op de groep is.

onze visie

Bij Kiddo'z draaien we met één verticale groep. Dit wil zeggen, een groep met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De groepsgrote is maximaal 20 kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren om met kinderen van alle leeftijden leren spelen. Ook leren ze zo om rekening te houden met andere kinderen. De kleinere kinderen kunnen zich optrekken aan de grotere kinderen en de grotere kinderen leren om de kleinere kinderen te helpen.

Ieder kind ontwikkelt zich op emotioneel, lichamelijk en verstandelijk gebied in zijn eigen tempo. Bij Kiddo'z werken we met thema's waarin we verschillende activiteiten aanbieden, zoals de seizoenen en feestdagen, maar ook bijvoorbeeld kunst of natuur. Wij sluiten ook aan bij lokale thema's zoals Film By The Sea en Vlissingen Maritiem.

Tijdens de uitvoering van de thema's zijn de activiteiten gericht op de verschillende leeftijdsgroepen, zodat elk kind in zijn eigen ritme, tempo en ontwikkeling mee kan doen.

in het nieuws

19 juli 2017

Stagiaire gezocht

Voor het schooljaar 2017 - 2018 zijn wij op zoek naar een BOL stagiaire voor de opleiding SPW niveau…lees verder

19 juli 2017

Ouderwerkgroep

Sinds kort heeft Kiddo’z een ouderwerkgroep. Deze bestaat uit drie enthousiaste ouders die meedenken…lees verder

13 april 2017

Feestelijke opening nieuwe locatie!

Op zaterdag 15 april om 13.00 word onze nieuwe locatie aan de spuistraat geopend door wethouder Vader.…lees verder

meer nieuws